što i kako radimo

More-Magnets radi s nekima od najsposobnijih stručnih ljudi u timu koji je spreman preuzeti i posvetiti se projektu bilo koje veličine. Kroz naše iskustvo kao profesionalni filmaši, shvaćamo moć dobre organizacije i vrijednost preciznog planiranja. Učinkoviti smo i sposobni za nevjerojatne vremenske uvjete, deadlineove, scenarije i izazove (ako to vaš projekt zahtijeva).
Važno nam je da kada radite s nama osjećate se kao da radite s prijateljima, s nekim tko vas uistinu čuje.

Svakom projektu pristupamo beskompromisnom kvalitetom i estetikom, surađujemo s vodećim agencijama, robnim markama, umjetnicima, brandovima i organizacijama kako bismo pružili snažne i učinkovite, iskrene priče.

 

 

što sve možemo

Naša produkcijska ekipa surađuje s klijentima od samog početka projekata kroz dobru mješavinu kreativne inspiracije i usredotočenosti na poruku koja se krije iza projekta. Volimo proces suradnje, ali volimo i samo preuzeti zadatak pisanja projekta, te cjelovitu pripremu produkcije. Mislimo da je motivacija jako bitna, stoga uvijek volimo motivirati i pokretati.

Naš tim može voditi brigu o organiziranju produkcije i rješavanju različitih faza planiranja i provođenja projekta. More-Magnets je primarno mala produkcija, no ovisno o veličini projekta i individualnim potrebama surađujemo s odličnim gigantskim produkcijama s kojima u suradnji možemo ostvariti nezamislivo. Volimo ljubazne ljude, stoga smo se s takvim ljudima i spojili.

Finalizacija nam je bitna. Bilo da vaš projekt treba montažu, vizualne efekte, pokretne grafike, animacijski rad ili color grade, možemo se pobrinuti za to. Obavljamo uređivanje i postprodukcijski rad in house ili alternativno, s iznimno kvalitetnim suradnicima, kako bismo mogli precizno podešavati konačni proizvod. Želimo da je to nešto na što su naši klijenti doista ponosni.

KomunicirajmoLocations

More-Magnets d.o.o.
Ulica Vjekoslava Klaića 68

Office:
Ulica Ignjata Đorđića 8a, 10000 Zagreb
OIB: 17759905027
EUID: HRSR.081260442
MBS: 081260442

info@more-magnets.com
+385 91 527 1634 (Filip)
+385 95 399 7205 (Renata)